Selecteer een pagina
red goat wordpress websites

Ben je op zoek naar een goede WordPress freelancer om je WordPress website door te laten bouwen? Misschien heb je alles al geregeld en heb je zelfs al een design. Dan kan ik ervoor zorgen dat jouw design netjes wordt vertaald naar een vlotte en gebruiksvriendelijke website. Maar misschien heb je nog helemaal niets geregeld en heb je ook nog geen ontwerp, ook dan kan ik je uit de brand helpen.

Hosting van je website

Als het nodig is, dan regel ik ook de hosting voor je site. Alles komt gewoon op jouw naam te staan en je hebt ook altijd toegang als admin. Daarbij is WordPress open source dus je kunt op een later tijdstip altijd besluiten om meer zelf te gaan doen als je dat wilt. De hosting regel ik bij een van de grote en betrouwbare providers waarbij de server optimaal is geconfigureerd om WordPress op te draaien. Mocht je al hosting geregeld hebben, dan werk ik gewoon op de al beschikbare server.

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder goede zoekmachineoptimalisatie. Helaas gaan er nog altijd veel verhalen de ronde over de meest fantastische resultaten die hiermee binnen no time behaald zouden worden. Vaak aangekondigd met: “wij zorgen dat u op nummer 1 komt met uw website”. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar de vraag is natuurlijk op welke begrippen je site dan op nummer 1 gaat komen. Zelden zijn dit de zoektermen waar je doelgroep daadwerkelijk mee zoekt en dat zijn natuurlijk de zoekwoorden waar je hoog op wilt scoren. Wist je dat meer dan de helft van alle kliks uit zoekmachinepagina’s van de top 3 zoekresultaten komt?

Om goed te scoren in de organische zoekresultaten zal er goede content gemaakt moeten worden. Deze content moet geschreven worden en gecombineerd worden met beeld, video, PDF’s etc. Content maak je op basis van een goed contentplan wat onder andere weer gebaseerd is op een zoektermenonderzoek. Met een dergelijk onderzoek worden zoektermen in kaart gebracht waar jouw site op gevonden dient te gaan worden.

Voordelen van het werken met een WordPress freelancer

De meeste freelancers die ik ken zijn experts. Ze hebben gekozen voor een specialisme waarin zij veel interesse hebben en wat zij heel leuk vinden om te doen, net als ik. Ik heb hier veel tijd en energie in gestoken en op deze manier kom ik aan mijn opdrachten. Ik vind WordPress project nog steeds leuk om te doen en ik blijf ook mijn kennis vergroten met elke upgrade van het CMS maar ook met elk nieuw project dat ik doe.

Daarnaast vind ik het ook leuk om mijn kennis te delen met anderen die geïnteresseerd zijn. Dit komt het project ten goede en het zal niet de eerste keer zijn dat een goed opgeleverd project me snel weer een nieuwe klus oplevert.

Ik ben niet alleen freelancer, maar ook ondernemer met veel marketingkennis. Daarbij heb ik een goed netwerk om mij heen, zowel in Nederland als in het buitenland, en werk ik regelmatig in wisselende teamsamenstellingen. Dit maakt het werk leuk en gevarieerd waarbij ik ook graag mijn kennis deel.

Wij freelancers helpen elkaar

Ik heb een goed netwerk met andere WordPress freelancers, illustratoren, designers en fotografen. Ook heb ik goed contact met verschillende support teams die actief zijn voor WordPress: een oplossing is dus altijd dichtbij, mocht er iets bijzonders voorbijkomen waar ik het antwoord niet op weet. En er is altijd backup bij ziekte of wanneer er even opgeschaald moet worden om een deadline te behalen.

Meer weten? Advies en/of een offerte nodig? Bel of mail me en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Frank