Selecteer een pagina
Redgoat, voor de betere WordPress website

Wil je een WordPress website laten maken? Misschien heb je alles al geregeld en heb je zelfs al een design. Dan kan ik ervoor zorgen dat jouw design netjes wordt vertaald naar een vlotte en gebruiksvriendelijke website. Eentje die erop mobiel net zo netjes en gebruiksvriendelijk uitziet als op een tablet of een desktop. Maar misschien heb je nog helemaal niets geregeld en heb je ook nog geen ontwerp, ook dan kan ik je uit de brand helpen.

Werkwijze

Ik bouw de website met WordPress, een content management systeem waarmee je eenvoudig zelf wijzigingen kunt aanbrengen of je website kunt uitbreiden. Misschien heb je zelf al een idee over je website of heb je een voorbeeld gezien dat je aanspreekt. Dan kunnen we dat gebruiken om tot een eigen design te komen. Ik kijk, indien gewenst, ook kritisch naar de teksten en kan deze herschrijven.

Zelf website onderhouden of laten doen?

Een groot voordeel van een website in WordPress is dat je eenvoudig zelf aanpassingen aan de inhoud kunt maken. Toch heb ik ook klanten die dit niet zelf willen doen maar liever content en aanpassingen via de mail sturen. Ik pak dan deze wijzigingen gewoon op. Net zo makkelijk.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer je het hebt over websites dan ontkom je er niet aan om het ook te hebben over zoekmachinemarketing oftwel SEO. Dus ook ik zal hier kort iets over zeggen: er zijn genoeg partijen die gouden bergen beloven waar het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Ze beloven allemaal hoge rankings in Google, maar vaak mondt dit uit in teleurstelling. Natuurlijk zal het mogelijk zijn om met de naam van je bedrijf en website vrij snel hoog te ranken in Google, maar dat is vaak niet waar je klanten op zoeken. De zoektermen waar zij op zoeken zijn ook bekend bij je concurrenten en zij hebben ook een site die op dergelijke keywords gevonden worden. Die concurrentie kan zeer sterk zijn en de positie waarop Google jouw site ranked op een bepaalde zoekterm is afhankelijk van vele factoren.

Betekent dit dan dat je geen kans maakt of er niet aan moet beginnen? Natuurlijk niet! Maar het is belangrijk om te weten waar je aan begint en dat goede SEO samengaat met het maken van goede content, een goede site-structuur en het verkrijgen van de juiste backlinks. Daarbij blijven de ontwikkelingen op het gebied van zoeken elkaar opvolgen. Google voert al sinds een aantal jaren een no-click strategie waarbij je ziet dat meer en meer content van websites al direct op de SERP (Search Engine Result Page) getoond wordt. Daar wil jij met jouw content dus ook al zichtbaar zijn. Mocht je meer willen weten dan kan ik je hier zeker meer over vertellen.

Hosting van je WordPress website

Als het nodig is, dan regel ik ook de hosting voor je site. Alles komt gewoon op jouw naam te staan en je hebt ook altijd toegang als admin. Daarbij is WordPress open source dus je kunt op een later tijdstip altijd besluiten om meer zelf te gaan doen als je dat wilt. De hosting regel ik bij een van de grote en betrouwbare providers waarbij de server optimaal is geconfigureerd om WordPress op te draaien. Mocht je al hosting geregeld hebben, dan werk ik gewoon op de al beschikbare server.

Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf

Ik houd van duidelijke afspraken voor alle partijen. Dat werkt wel zo prettig. Je zult dan ook nooit kosten achteraf krijgen. We spreken van tevoren planning en prijzen af zodat we allemaal weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Voordelen van het werken met een WordPress freelancer

De meeste freelancers die ik ken zijn experts. Ze hebben gekozen voor een specialisme waarin zij veel interesse hebben en wat zij heel leuk vinden om te doen, net als ik. Ik heb hier veel tijd en energie in gestoken en op deze manier kom ik aan mijn opdrachten. Ik vind WordPress project nog steeds leuk om te doen en ik blijf ook mijn kennis vergroten met elke upgrade van het CMS maar ook met elk nieuw project dat ik doe.

Daarnaast vind ik het ook leuk om mijn kennis te delen met anderen die geïnteresseerd zijn. Dit komt het project ten goede en het zal niet de eerste keer zijn dat een goed opgeleverd project me snel weer een nieuwe klus oplevert.

Ik ben niet alleen freelancer, maar ook ondernemer met veel marketingkennis. Daarbij heb ik een goed netwerk om mij heen, zowel in Nederland als in het buitenland, en werk ik regelmatig in wisselende teamsamenstellingen. Dit maakt het werk leuk en gevarieerd waarbij ik ook graag mijn kennis deel.

Ervaring in grote en kleine projecten

Red Goat is online sinds 1994 en heeft ruimt 20 jaar ervaring in online marketing. Vanaf 2010 heeft Red Goat zich meer en meer toegelegd op het ontwikkelen van websites in WordPress. Dit CMS is snel, schaalbaar, enorm flexibel en ja, ook veilig mits je het goed inricht.

Projecten voor grote en kleine(re) merken, waaronder: ABN AMRO, AircoRent, Aratus Logistics, Casinotoezicht.nl, Dunkin’ Donuts, Care Plus, Klassiekerweb, Monaco Star Events, MPS, Stichting Aangeboren Hartafwijkingen, Stichting De Ster, WhatisHip en Zorgdomein.

Dus moet er iets ontworpen, ontwikkeld, (ver)bouwd, geoptimaliseerd, geschreven, gerepareerd beveiligd of onderhouden worden, neem dan contact op. Ik help je graag.

Wij freelancers helpen elkaar

Ik heb een goed netwerk met andere WordPress freelancers, illustratoren, designers en fotografen. Ook heb ik goed contact met verschillende support teams die actief zijn voor WordPress: een oplossing is dus altijd dichtbij, mocht er iets bijzonders voorbijkomen waar ik het antwoord niet op weet. En er is altijd backup bij ziekte of wanneer er even opgeschaald moet worden om een deadline te behalen.

Meer weten? Advies en/of een offerte nodig? Bel of mail me en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Frank