Selecteer een pagina
freelance wordpress projecten en online marketing

Freelance wordpress developers bij Red Goat. Wij zijn een klein groepje WordPress-ontwikkelaars die WordPress websites ontwerpen, ontwikkelen, (ver)bouwen, optimaliseren, repareren, beveiligen en onderhouden (sinds 2010).

We werken aan onze eigen projecten en waar nodig helpen we elkaar. Fijn voor ons en fijn voor onze klanten want hierdoor zijn we snel, flexibel en kunnen we werken tegen een scherp tarief zonder overhead. Van grote websites en online shops (met Woocommerce) en betaalkoppelingen tot kleine op maat gemaakte designs; met elkaar hebben we bij Red Goat heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring met WordPress. Niet alleen om een website ontwerp te vertalen naar een vlotte, gebruiksvriendelijke en responsive website, maar ook om te zorgen voor een goede beveiliging en een gebruiksvriendelijke onderhoudsomgeving.

Wij adviseren ook over zoekmachineoptimalisatie (SEO) CDN, serverinrichting en beveiliging. In de loop der jaren hebben wij ook de nodige waardevolle contacten opgedaan, waardoor er voor elk probleem wel een oplossing te vinden is.

webdesign voor wordpress
webdesign
websitebouw in wordpress
websitebouw
copywriting SEO
copywriting
optimalisatie WordPress websites
optimalisatie
beveiliging wordpress websites
beveiliging
inrichting server voor wordpress hosting
serverinrichting
optimalisatie voor zoekmachines (SEO)
zoekmachine optimalisatie (SEO)
wordpress website onderhoud en reparatie
onderhoud

Red Goat is online sinds 1994 en heeft ruimt 20 jaar ervaring in online marketing. Vanaf 2010 heeft Red Goat zich meer en meer toegelegd op het ontwikkelen van websites in WordPress. Dit CMS is snel, schaalbaar, enorm flexibel en ja, ook veilig mits je het goed inricht.

Projecten voor grote en kleine(re) merken, waaronder: ABN AMRO, AircoRent, Aratus Logistics, Dunkin’ Donuts, Care Plus, Klassiekerweb, Monaco Star Events, MPS, WhatisHip.

Dus moet er iets ontworpen, ontwikkeld, (ver)bouwd, geoptimaliseerd, geschreven, gerepareerd beveiligd of onderhouden worden, neem dan contact op. Ik help u graag.